تور تبریز هوایی

  • کد تور: tabriz13980702
  • قیمت: 1.675.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-07-02
  • خدمات تور :

        تور 3 شب و 4 روز

    •  بلیط رفت و برگشت با هواپیما
    • 3 شب اقامت هتل 4 ستاره با صبحانه
    • ورودیه اماکن دیدنی
    • بیمه مسافرتی
    • تور لیدر
  • تور تبریز هوایی: مشاهده پکیج

تور تبریز هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور تبریز هوایی زمان رزرواسیون ضروری می باشد و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور تبریز در فهرست تورهای گردشگری داخلی قرار دارد. تبریز از شهرهای بسیار دیدنی کشورمان محسوب می شود و فضایی بسیار شیک دارد.

تبریز به عنوان پایتخت تاریخی ایران، همچنان بار فرهنگی و قدمت را با خود به دوش می کشد.

در این شهر آب و هوایی همیشه خوش و مطبوع در جریان است و خیابان ها همیشه تمیز و درخشان هستند.

تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی بوده و در شمال غربی کشورمان قرار گرفته است.

کودک زیر دو سال 200.000 تومان

کودک 2 تا 5 سال 750.000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن کارت ملی جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشت شهری:

دیدار از مسجد کبود، موزه آذربایجان، پارک ائل گلی و قدم زدن در محدوده فلکه بزرگ ولیعصر تبریز

شهر جلفا، دیدار از اثر ثبت شده جهانی کلیسای سنت استپانوس، کلیسای چوپان، رود ارس، بازارهای مرزی منطقه آزاد ارس در جلفا

از مقبره الشعرا , آرامگاه شهریار , شعراء ایرانی روستای صخره ای کندوان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی 116 خانم سفید بری تماس حاصل نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت:

نام تورمناسبتتاریخ رفتتاریخ برگشتقیمتدرخواست تور
تبریز کندوانآخر هفته1398/07/021398/07/051675000درخواست تور
تبریز کندوانآخر هفته1398/07/091398/07/121675000درخواست تور
تبریز کندوانآخر هفته1398/07/161398/07/191675000درخواست تور
تبریز کندوانتعطیلات اربعین1398/07/241398/07//271675000درخواست تور
تبریز کندوانآخر هفته1398/07/301398/08/031675000درخواست تور
تبریز کندوانتعطیلات 28 صفر1398/08/031398/08/061675000درخواست تور
تبریز کندوانتعطیلات شهادت1398/08/041398/08/071675000درخواست تور
 امام رضا
تبریز کندوانآخر هفته1398/08/071398/08/101675000درخواست تور
تبریز کندوانتعطیلات شهادت1398/08/141398/08/171675000درخواست تور
 امام حسن عسگری
تبریز کندوانآخر هفته198/08/211398/08/241675000درخواست تور
تبریز کندوانآخر هفته1398/08/281398/09/011675000درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

 

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.