تور تبریز هوایی

  • کد تور: tabriz13971113
  • قیمت: 968000تومان
  • مدت : 2شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-11-01
  • خدمات تور :

        تاریخ اجرا :همه روزه تا پایان بهمن97     

    •  بلیط رفت و برگشت
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر استقبال و بدرقه
    •  (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور تبریز هوایی: مشاهده پکیج

تور تبریز هوایی


ارسال60%کل هزینه تور تبریز هوایی زمان رزرواسیون ضروری می باشد و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن کارت ملی جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

8- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال می باشد.

گشت ها شامل:       

* مسجد کبود، پارک خاقانی، موزه آذربایجان، موزه عصر آهن، پارک بزرگ ائل گلی، بازار سرپوشیده تبریز ،موزه سنجش، برج ساعت، موزه شهریار، ارگ تبریز، موزه مشروطه، مرکز خرید الله پارک

* بازدید از روستای صخره ای کندوان و اسکو هر نفر 205.000 تومان

 *کلیسای سنت استپانوس، آسیاب خرابه، بازارچه مرزی، بازار مدرن ستارخان منطقه آزاد تجاری جلفا هر نفر 230.000تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی جلیلی داخلی 111-112 و یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل  هرنفراتاق

دوتخته

هرنفردراتاقیک تخته کودک 6 تا 12سال با تخت کودک 2 تا 6سال بدون تخت کودک زیر دو سال شب اضافه درخواست تور
هتل آذربایجان*2 968000 1113000 909000 320000 90000 64000 درخواست تور
اهراب *3 972000 1239000 919000 320000 100000 119000 درخواست تور
دریا *3 966000 1229000 972000 320000 100000 116000 درخواست تور
گسترش*4 1145000 1502000 1098000 320000 120000 209000 درخواست تور
بین المللی*4 1155000 1523000 1046000 320000 120000 215000 درخواست تور
پارس ائل گلی*5 1334000 1754000 1151000 320000 140000 308000 درخواست تور
شهریار*5 1061000 1481000 1098000 320000 110000 165000 درخواست تور
کایا*5 1271000 1775000 1140000 320000 130000 275000 درخواست تور
کندوان*5 1353000 * 1343000 320000 140000 286000 درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *