تور زنجان نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: zanjan13971115
  • قیمت: 849000 تومان
  • مدت : 3شب و 4روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-29
  • خدمات تور :
    • تاریخ اجرا : 29 اسفند و12،2فروردین

    • رفت و برگشت با اتوبوس توریستی درکل مسیر سفر به زنجان
    • اقامت درهتل انتخابی به همراه صبحانه
    • همراهی راهنمای تورازابتدا تا انتهای تور
    •  بیمه مسافرتی
    •  پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید زنجان
    • پذیرایی بین روز چای، نسکافه ، آب معدنی،میوه.
    • (درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور زنجان نوروز 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور زنجان نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور زنجان نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشتها شامل:  

روز اول: ساعت 5صبح حرکت به سوی قزوین و ابهر،صرف صبحانه در قزوین و ادامه مسیر به سمت قیدار نبی

و گشت غار کتله خور،صرف ناهار در قیدار و ادامه مسیر به سوی سلطانیه و دیدار از اثر ثبت جهانی

گنبد سلطانیه،نمای خانقاه چلبی اوغلوو،اقامت در هتل زنجان

روز دوم:ساعت 8 صبح حرکت به سوی تکاب و دیدار از اثر ثبت شده جهانی تخت سلیمان تکاب،آتشکده

آذرگشنسب،موزه تخت سلیمان،دریاچه تخت سلیمان،نمای کوخ بلقیس،زندان سلیمانو صرف ناهار و برگشت

به زنجان تا عصر و اقامت در هتل زنجان

روز سوم:دیدار از سدگاوا زنگ،بنای رختشویخانه،موزه مردان نمکی و عمارت عالی قاپو،فضای سنتی

بازار زنجان،پل سردار زنجان و صرف ناهار در رستوران کاروانسرای سنگی دوران صفویه و برگشت به تهران

و رسیدن تا حدود ساعت 8

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

3- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

4- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

5- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود

6- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

7- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل هرنفراتاق دوتخته هرنفردر اتاق یک تخته کودک 6 تا 12سال با تخت کودک 6 تا 12سال بدون تخت کودک 2 تا 5سال بدون تخت  کودک زیر دو سال درخواست تور
سنتی ددمان 849000 1000000 840000 840000 399000 99000 درخواست تور
سپهر *3 849000 1000000 840000 840000 399000 99000 درخواست تور
جهانگردی *2 849000 1000000 840000 840000 399000 99000 درخواست تور
بزرگ  *4 999000 1200000 940000 990000 399000 99000 درخواست تور

 

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *