تور سنندج مریوان

  • کد تور: sanandaj13980515
  • قیمت: 880.000 تومان
  • مدت : از 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-05-18
  • خدمات تور :

    تور از 2 شب و 3 روز                     حرکت میدان آرژانتین

    • رفت و برگشت با اتوبوس
    • دو شب اقامت در سوئیت لوکسو سه وعده صبحانه
    • پذیرایی بین روز ورودیه اماکن دیدنی
    • بیمه مسافرتی
    • همراهی راهنمای تور
    • هزینه ناهار و شام به عهده مسافر می باشد.
  • تور سنندج مریوان: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور سنندج مریوان


ارسال 60% کل هزینه تور سنندج مریوان زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

گشت ها:

روز اول : ساعت 00:00 شب حرکت از تهران به سنندج صرف صبحانه در هتل شادی سنندج و بازدید از عمارت خسرواباد ، خانه ی کرد، عمارت مشیر دیوان، بازار سنندج، پارک جنگلی ابیدر صرف ناهار ( هزینه ناهار به عهده مسافر می باشد ) حرکت به سمت مریوان بازدید از غروب زیبای دریاچه زریوار و قایق سواری و اقامت در سوئیت

روز دوم : صرف صبحانه ساعت 8 صبح حرکت به سمت اورامان و بازدید از روستای اورامانات تخت مقبره پیرشالیار و روستای تته و صرف ناهار(هزینه ناهار به عهده مسافر می باشد )بازگشت به سمت مریوان بازدید از روستای لک لک ها و بازار مریوان

روز سوم : صرف صبحانه ساعت 9 صبح بازگشت از جاده مریوان به سمت سنندج صرف ناهار در سنندج و بازگشت به سمت تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور کردستان خانم سفیدبری داخلی 116 -111 تماس حاصل نمايید.

زمینی   18 به21 مرداد

زمینی  28 به 31 مرداد

هزینه هرنفر بزرگسال

سوئیت 4 تخته

کودک 2تا5 سال

بدون تخت

کودک زیر 2سال

درخواست تور

سوئیت لوکس

خورشید زریوار

880.000

560.000

99.000

درخواست تور

 

نام تور

(هتل شادی*4 سنندج)

مناسبت

تاریخ رفت

تاریخ برگشت

روز

نوع سفر

قیمت تومان

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

عید قربان

1398/05/18

1398/05/21

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

آخر هفته

1398/05/22

1398/05/25

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

عید غدیر

1398/05/29

1398/06/01

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

آخر هفته

1398/06/05

1398/06/08

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

آخر هفته

1398/06/12

1398/06/15

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

تعطیلات محرم

1398/06/19

1398/06/22

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور

سنندج مریوان اورامان

آخر هفته

1398/06/26

1398/06/29

4

زمینی

1.159.000

درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *