تور شیراز هوایی

  • کد تور: shiraz13980129
  • قیمت: 1300000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-29
  • خدمات تور :

        تارخ اجرا:همه روزه          

    • بلیط هواپیما همه روزه
    • 2 شب و 3 روزاقامت
    • صبحانه بوفه
    • (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور شیراز هوایی: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور شیراز هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور شیراز هوایی زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور شیرازسفر به یکی از کهن ترین و پرتاریخ ترین شهرهای ایران است.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار

شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتها :

تخت جمشید،نقش رستم،نقش رجب، ارگ کریم خان،مسجد و حمام وکیل،سرای مشیر،بازار وکیل،موزه پارس،نارنجستان قوام،مسجد نصیرالملک، آرامگاه حافظ،آرامگاه سعدی،باغ دلگشا،باغ ارم،دروازه قرآن

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل  هرنفراتاق
دو تخته
هرنفردر اتاق
سه تخته
هرنفردر اتاق
چهار تخته
درخواست تور
آریانا *2 1300000 1200000 * درخواست تور
نصیرالملک *2 1400000 * 1300000 درخواست تور
وکیل *3 1400000 1300000 * درخواست تور
تالار *3 1450000 1350000 1300000 درخواست تور
ارم3* 1500000 1400000 * درخواست تور
امیر کبیر *4 1550000 1450000 1350000 درخواست تور
الیزه *4 1600000 1500000 1400000 درخواست تور
ستارگان *4 1650000 1550000 * درخواست تور
پارسیان *4 1700000 1600000 1500000 درخواست تور
پرسپولیس *5 1700000 1600000 1500000 درخواست تور
بزرگ شیراز *5 1800000 * 1600000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *