تور قطار گردشگری شمال

  • کد تور: shomal13971224
  • قیمت: 259000تومان
  • مدت : یک روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-04
  • خدمات تور :

    یک روزه- راه آهن تهران ساعت 07:00

    • رفت و برگشت با قطار ریل باس
    • بیمه مسافرتی 
    • صبحانه
    • نهار
    • میان وعده
    • موسیقی
    • عکاس
    • تور لیدر
  • تور قطار گردشگری شمال: مشاهده پکیج

تور قطار گردشگری شمال


ارسال کل هزینه تور قطار گردشگری شمال زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

نرخ کودک 2 تا 4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشد.

برنامه سفر تور قطار گردشگری شمال:

*ساعت 07:25 حرکت قطار از ایستگاه راه آهن تهران خواهد بود. پس از حرکت توضیحاتی درباره ی سفر داده می شود و صبحانه در حین عبور از منطقه ی دشت ورامین در داخل قطار صرف می شود.

*ساعت 09:30 توقف در اولین ایستگاه سفر، ایستگاه بن کوه از نمونه ایستگاه های راه آهن با مشخصه های ویژه ایستگاه های تدارکاتی سالهای اولیه راه آهن است.

حدودا” به مدت 45 دقیقه در این ایستگاه توقف داریم تا با ارائه ی توضیحات، در محوطه به گشت زنی بپردازیم.

پس از سوار شدن مجدد به قطار از منطقه فوق العاده دیدنی کبوتر دره، سیمین دشت و زرین دشت عبور می کنیم. از زرین دشت عبور می کنیم و توضیحات مرتبط با این بخش از سفر توسط کارشناس تور ارائه می شود.

*ساعت 11:30 در ده شوراب از قطار پیاده می شویم. علاوه بر تماشای ترکیب فوق العاده ای از صنعت وطبیعت، درباره نحوه ساخت خط آهن شمال و مشکلات پیش روی آن نیز بشنویم.

سپس در بازار کوچک روستایی می توانیم محصولات طبیعی و خوراکی هایی نظیر آش های متنوع خریداری کنیم.

*ساعت 12:30 پس از عبور از مشهورترین سازه های راه آهن شمال مانند سه خط طلا و پل ورسک، در ایستگاه ورسک از قطار پیاده می شویم تا نمایی معروف از این پل را تماشا کنیم و عکسی به یادگار ثبت کنیم.

*ساعت 13:30 صرف ناهار در قطار و ادامه مسیر را تا پل سفید.

*ساعت 16:30 در ایستگاه سوادکوه پیاده می شویم و ضمن یک پیاده روی سبک،بیشتر با راه آهن آشنا خواهیم شد.

*ساعت 17:30 در یکی از ایستگاه های راه بازگشت عصرانه صرف می کنیم.

*ساعت 21:40 قطار گردشگری به پایان مسیر در ایستگاه راه آهن تهران وارد می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو تور با کانتر مربوطه تور قطار گردشگری شمال خانم جلیلی داخلی 111 و 112 تماس حاصل نمائید.

لیست قیمت و هتل ها تور قطار گردشگری شمال :

زمان حرکت

هزینه هر نفر بزرگسال

درخواست تور

4 و 14 فروردین

259000 تومان

درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

راهنمای سفر مازندران

شهرستان‌های مازندران
شهرستان آمل (شامل آمل، لاریجان، شاهاندشت، آب اسک، نیاک)
شهرستان بابل سابقا بارفروش (شامل: بابل، بندپی، بهنمیر، امیرکلا)
شهرستان بابلسر (شامل: بابلسر، دریا کنار، خزرشهر)
شهرستان بهشهر سابقا اشرفی (شامل: بهشهر، گرجی محله، میانکاله)
شهرستان جویبار (شامل: جویبار، لاریم، تیرکلا)
شهرستان چالوس سابقا شالوس (شامل: چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، نمک آبرود)
شهرستان رامسر سابقا سخت سر (شامل: رامسر، جواهر ده)
شهرستان ساری (شامل: ساری، دودانگه (پریم)، چهاردانگه (کیاسر)، فرح آباد، گلما، لاک دشت)
شهرستان سورک (شامل: سورک، بادله)
شهرستان سوادکوه (شامل: پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، ورسک)
شهرستان شهسوار سابقا تنکابن (شامل: شهسوار، نشتارود، دوهزار، سه هزار)
شهرستان قائمشهر سابقا شاهی، علی آباد (شامل: قائمشهر، کردی خیل، ارطه، تِلار)
شهرستان گلوگاه (شامل: گلوگاه، تیرتاش)
شهرستان محمودآباد (شامل: محمودآباد، فریدونکنار)
شهرستان نکاء (شامل: نکا، غارمرز، امیرآباد)
شهرستان نوشهر (شامل: )
شهرستان نور (شامل: نور، رویان، چَمِستان، لاویج)
شهرهای مهم مازندرانن
بهشهر
ساری
قائمشهر
بابل
آمل
نوشهر
تنکابن (شهسوار)

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *