تور چابهار هوایی

  • کد تور: CHABAHAR13980417
  • قیمت: 1.820.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-25
  • خدمات تور :

    تور 3 شب و 4 روز                        پرواز رفت و برگشت با هواپیما

    • سه شب اقامت
    • هتل 4 ستاره با صبحانه
    • ورودیه اماکن دیدنی
    • بیمه مسافرتی
    • لیدر
  • تور چابهار هوایی: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور چابهار هوایی


ارسال 60% کل هزینه تور چابهار هوایی زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر 2سال 160.000 تومان

کودک 2 تا 5 سال بدون تخت 900.000 تومان

گشت ها:

تور شرقی ( خلیج گواتر ) ساحل صخره ای ، اسکله ماهیگیری ، تالاب لیپار ، دریاچه صورتی ،درخت انجیر معابد ، کوه های مریخی پنجه افتاب، ساحل شنی ، جنگل حرا ،بدون قایق سواری ،دیدن دلفین ها و پرندگان مهاجر ، پسلبندر ، اسکله بریس ،نقطه صفر مرزی

تور غربی (گل افشان ) قلعه پرتقالی ها ، مسجد جامع روستا ،غار سه گانه بان مسیتی ، تمساح پوزه کوتاه گاندو ، بقعه سید غلامرسول بافت قدیمی روستا ، پدیده نادر گل افشان و تلاقی کویر و دریا در بندر تنگ ( بدون قایق سواری )

بندر کنارک اسکله سنگی کنارک ( بزرگترین اسکله ماهیگیری ایران ) بازار سنتی ، بافت قدیم شهر

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفیدبری داخلی 116یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور چابهار هوایی:

نام تورمناسبتتاریخ رفتتاریخ برگشتنوع سفرقیمتدرخواست تور
چابهارآخر هفته1398/04/251398/04/28هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/05/011398/05/04هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/05/081398/05/11هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارتعطیلات عید قربان1398/05/181398/05/21هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/05/221398/05/25هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارتعطیلات عید غدیر1398/05/281398/05/31هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/06/051398/06/08هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/06/121398/06/15هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارتعطیلات محرم1398/06/191398/06/22هوائی1.820.000درخواست تور
چابهارآخر هفته1398/06/261398/06/29هوائی1.820.000درخواست تور

تورهای داخلی

رزرو آنلاین بلیط

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *