تور کرمان 2شب (برگزار شده)

  • کد تور: kerman13971016
  • قیمت: 1318000تومان
  • مدت : 2شب و 3روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-01
  • خدمات تور :

       تاریخ اجرا: همه روزه            تا پایان دی

    • بلیط رفت و برگشت هوایی
    •  2 شب و 3 روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر رفت و برگشت
    • بیمه مسافرتی
    •  گشت داخل و خارج شهر همراه با راهنمای محلی
    • پرداخت ورودیه ها
  • تور کرمان 2شب: مشاهده پکیج

تور کرمان 2شب


ارسال 60% کل هزینه تور کرمان 2شب زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کرمان یکی از کلانشهرهای ایران و مرکز استان کرمان پهناورترین استان ایران درجنوب شرقی این کشور واقع است.

کرمان یکی از پنج شهر تاریخی ایران است.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و  هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-نرخ های فوق به تومان می باشد.

5- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

6- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

7- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10% بزرگسال بوده وکودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

8- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

گشتها شامل:

*نیمروزی داخل شهر: بازار بزرگ کرمان،چایخانه سنتی وکیل،حمام گنجعلی خان،گنبد جبلیه،مسجد جامع،یخدان معیری،کتابخانه ملی

*نیمروز خارج شهر: باغ شازده ماهان،آرامگاه و موزه شاه نعمت اله ولی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل  هرنفراتاق هرنفردراتاق کودک 6 تا 12 کودک 2 تا 6 کودک زیر  شب اضافه درخواست تور
دوتخته  یک تخته سال با تخت سال بدون تخت دو سال
سنتی متولی  1318000 * 1103000 510000 110000 116000 درخواست تور
باشی*2 درخواست تور
اخوان*3 1360000 1812000 1155000 510000 120000 138000 درخواست تور
گواشیر*3 1315000 1719000 1103000 510000 110000 114000 درخواست تور
جهانگیری *3 1470000 * 1224000 510000 130000 195000 درخواست تور
پارس *5 1733000 * 1481000 510000 150000 333000 درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 2.5]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *