تور کرمان 2شب (برگزار شده)

  • کد تور: kerman13971016
  • قیمت: 1399000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-01
  • خدمات تور :

       تاریخ اجرا: همه روزه            تا پایان اردیبهشت

    • رفت و برگشت با هواپیما یا قطار به کرمان
    • ترانسفر از فرودگاه کرمان یا ایستگاه راه آهن کرمان به هتل محل اقامت
    • اجرای گشت ها با وسیله نقلیه توریستی در سطح کرمان
    • کویر کلوت ها،ماهان و….
    • اقامت در هتل انتخابی به همراه صبحانه
    • همراهی راهنمای تور از ابتدا تاانتهای تور
    • بیمه مسافرتی
    • پرداخت ورودیه اماکن مورد بازدید کرمان
    • پذیرایی بین روز چای،نسکافه،آب معدنی،میوه

     (در کلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)

  • تور کرمان 2شب: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور کرمان 2شب


ارسال 60% کل هزینه تور کرمان 2شب زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کرمان یکی از کلانشهرهای ایران و مرکز استان کرمان پهناورترین استان ایران درجنوب شرقی این کشور واقع است.

کرمان یکی از پنج شهر تاریخی ایران است.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و  هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

4-نرخ های فوق به تومان می باشد.

5- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

6- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

7- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10% بزرگسال بوده وکودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

گشتها شامل:

روز اول:پرواز به سوی کرمان با پرواز 08:10 ماهان و ورود به شهر کرمان تا ساعت 9:30 صبح(گروهی که با قطار می آیند روز قبل ساعت 17:00 سوار قطار 4تخته بن ریل شده اند و ساعت 7 صبح به کرمان می رسند که مستقیما به هتل ترانسفر می شوند)،حرکت به سوی بم و دیدار از ارگ بم و شهربم و محوطه ارگ جدید و اقامت در هتل ارگ جدید بم

روز دوم:ساعت 10 صبح حرکت به سوی کرمان و دیدار از ارگ راین،صرف ناهار در ماهان و دیدار از باغ شاهزاده،شاه نعمت اله ولی و آسیاب بادی و اقامت در هتل کرمان

روز سوم:ساعت 8 صبح و بعد از صرف صبحانه،حرکت به سمت شهداد با عبور از سیرچ،گشت و گذار در کویر و دیدار از کلوت های کرمان،صرف ناهار در خانه محلی روستای سیرچ،برگشت به سوی کرمان و دیدار از مجموعه گنجعلیخان،حمام گنجعلی خان،چهارسوق،مسجد،میدان،ضرابخانه سکه(موزه سکه)،بازار مسگرها،مجموعه ایراهیم خان،میدان ارگ،میدان مشتاقیه،مسجد جامع مظفری،حمام وکیل و شب نشینی در باغ فتح آباد و اقامت درهتل

روز چهارم:ساعت 9 صبح تحویل اتاق ها و بازدید از قلعه دختر، قلعه اردشیر،مقبره خواجه اتابک،گنبد مشتاقیه،یخدان مویدی،گنبد جبلیه،آتشکده زرتشتیان کرمان و صرف ناهار و بازگشت به تهران با قطار یا هواپیما

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل 

هرنفراتاق

دوتخته

هرنفردر اتاق

یک تخته

کودک 6 تا 12
سال با تخت

کودک 6 تا 12
سال بدون تخت
کودک 2 تا 5
سال بدون تخت
 کودک زیر دو سالدرخواست تور  
کرمان*21399000130000013500001399000450000250000درخواست تور  
گواشیر*31490000170000015500001499000550000250000درخواست تور  
جهانگردی *41690000200000016000001690000590000290000درخواست تور  
پارس *51890000230000018000001890000690000390000درخواست تور  

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *