تور کویر مصر 98

  • کد تور: desertodesal13980425
  • قیمت: 580.000 تومان
  • مدت : 2.5 روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-26
  • خدمات تور :

    2/5روزه          اتوبوس توریستی            حرکت میدان آرژانتین                 ساعت 23:30 شب

    • 2 وعده صبحانه و نهار
    • 1 وعده شام
    • اقامت گروهی 1 شب در اقامتگاه بومگردی
    • تور لیدر
    • بیمه مسافرتی
  • تور کویر مصر 98: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور کویر مصر 98


ارسال 60% هزینه تور کویر مصر 98 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

45 کیلومتر دورتر از شهر جندق در استان اصفهان به کویر بی نظیری به نام کویر مصر می رسیم.

تور کویر مصر برای دو روز و نیم به طول می انجامد و در این مدت فرصت خواهید داشت تادیدنی های جادویی این کویر را از

نزدیک دیده و مجذوب آن ها شوید.

کودک زیر دوسال 99.00 تومان

کودک 2 تا 5 سال بدون تخت 290.000 تومان

گشت ها:

روز اول : ساعت 23:30 شب حرکت از تهران به سمت کویر صرف صبحانه در اقامتگاه بازدید از روستای بیاضه و قلعه بیاضه و صرف نهار و بازدید از آبشار نمکی پتاس

روزدوم : صرف صبحانه  و بازدید از روستای گرمه و حرکت به سمت مصر شتر سواری و سافاری در دل کویر (هزینه شترسواری و سافاری به عهده مسافر میباشد) صرف نهار و برگشت به سمت تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور طبیعت گردی سرکار خانم سفیدبری داخلی 116 تماس حاصل نمايید.  

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور کویر مصر 98:

مناسبت

تاریخ رفت

تاریخ برگشت

نوع سفر

قیمت

درخواست تور

آخر هفته

1398/04/26

1398/04/28

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/05/02

1398/05/04

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/05/09

1398/05/11

زمینی

580.000

عید قربان

1398/05/19

1398/05/21

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/05/23

1398/05/25

زمینی

580.000

عید غدیر

1398/05/29

1398/05/31

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/06/06

1398/06/08

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/06/13

1398/06/15

زمینی

580.000

تعطیلات محرم

1398/06/20

1398/06/22

زمینی

580.000

آخر هفته

1398/06/27

1398/06/29

زمینی

580.000

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

1 دیدگاه برای ”تور کویر مصر 98

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *